del 18 de maig al 9 de juny de 2019

La Quinzena salut i alimentació infantil pretén difondre entre infants i famílies la importància dels aliments en relació amb la salut en general per prevenir l’obesitat i altres malalties, alhora que vol posar en valor el menjar de qualitat (nutritiu, pròxim i casolà) que ha d’ajudar a prevenir la desaparició de tradicions alimentàries locals i a lluitar contra la falta d’interès general per la nutrició i les conseqüències de les nostres opcions alimentàries.

El pla d’acció es presenta en dos eixos:

CAMPANYA DE SALUT I ALIMENTACIÓ INFANTIL

Aquesta campanya té com a objectiu conscienciar a les famílies de la importància del seu paper en relació amb la salut i l’alimentació infantil. De compartir amb experts dietistes-nutricionistes, pediatres i sanitaris, les problemàtiques entorn de la salut infantil i de donar consells i bones pràctiques per a les famílies.

Dues de les activitats principals són la XERRADA DE SALUT I ALIMENTACIÓ INFANTIL i la Guia APLICA’T per a la prevenció de lesions infantils.

També presentem per primer cop a Catalunya l’espectacle divulgatiu-teatral: A Dues Bandes.

CAMPANYA GASTRONÒMICA

Per fomentar hàbits saludables en l’alimentació infantil i potenciar Platja d’Aro com a Destinació de Turisme Familiar, s’ha dissenyat una Quinzena Gastronòmica a on el menú infantil, la cuina saludable i els productes de proximitat siguin el valor diferencial i d’atracció per a fer arribar al poble un públic consumidor que ha de trobar aquests valors afegits, com a mínim en el temps que dura la Quinzena, en els negocis de restauració de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.