CAMPANYA DE SALUT I ALIMENTACIÓ INFANTIL 2021

“Alimentar-nos bé per ser sostenibles”

Alimentar-nos bé no només per la nostra salut sinó també per la del planeta

Després d’aquest període tan difícil que està suposant la pandèmia de la COVID-19 ja no només ens em d’alimentar bé per la nostra salut sinó també la del planeta i les conseqüències que la sobre explotació dels recursos naturals produeix en forma de noves malalties.

Volem actuar contra el malbaratament alimentari, incidir en l’elecció dels productes que consumim (tenir consciència del que mengem i bevem).

La proposta per a Xics Gastronòmic 2021 està dissenyada per dur-la a terme en un context encara d’incertesa i per tant adaptat a les restriccions que s’han establert per la Generalitat els darrers mesos per fer front a la COVID-19

Per aquest 2021 proposem una nova publicació que consisteix en un conjunt de postals on és visualitza la petjada hídrica d’allò que consumim. A l’hora que és un element informatiu també és un element de joc dissenyat per jugar en família.

Una xerrada amb la posada en escena de material divulgatiu sobre “Alimentar-nos bé per ser sostenibles”. On és presentarà la campanya i el joc de postals. A càrrec de Julio Basulto.

Tallers sobre alimentació i activitat física organitzats per la Fundació Alícia als casals d’estiu.

Campanya de difusió i promoció a la web i xarxes socials.